Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi
Sağlık Yönetimi Bölümü

Troya Müzesi ve Troya Ören Yeri Ziyaretlerimiz (20-21.11.2021)

Sağlık Yönetimi Bölümü olarak, fakültemizin sanatsal görünüm kazanarak daha estetik ve şık olması için dekanlığımız adına yürüttüğümüz Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi Sanatsal Donanım Projemiz kapsamında, Troya kazı ekibinden arkeologlar Hüdai Süha Can ve Enes Can, bölümümüze, ÇOMÜ Troya Kültür Merkezi'nde 16 Kasım 2021 tarihinde bir seminer verdiler. Daha sonra, 20-21 Kasım 2021 tarihlerinde, Troya Kazı Ekibi'nden Arkeolog Enes Can'ın rehberliğinde Troya Müzesi ve Troya Ören Yeri gezilerimizi gerçekleştirdik. 

Sağlık Yönetimi Bölümü olarak, fakültemizin sanatsal görünüm kazanarak daha estetik ve şık olması için dekanlığımız adına yürüttüğümüz Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi Sanatsal Donanım Projemiz kapsamında, Troya kazı ekibinden arkeologlar Hüdai Süha Can ve Enes Can, bölümümüze, ÇOMÜ Troya Kültür Merkezi'nde 16 Kasım 2021 tarihinde bir seminer verdiler.

Daha sonra, 20-21 Kasım 2021 tarihlerinde, Troya Kazı Ekibi'nden Arkeolog Enes Can'ın rehberliğinde Troya Müzesi ve Troya Ören Yeri gezilerimizi gerçekleştirdik. 

Sonraki aşama, Homeros'un İlyada'sını okumak ve Troy filmini izlemek olacak. Bundan sonra da, Güzel Sanat Fakültesi Seramik-Cam ve Resim Bölümleri öğrenci toplulukları öğrencileri ile geziye katılan öğrencilerimiz buluşacak ve fakülteye yapılacak sanat eserlerinin fikir aşamasında destek olacaklar. 

Fakültemizin sanatla güzelleştirilmesi projesinin konsepti TROYA olacak.