Fakültemiz Kantininde Askıda Çay Uygulaması ile Nazikçe Dayanışma Gösteriyoruz

Kısaca, parası olmayanın askıdan yiyecek veya içecek isteyebilmesine ve bu iyiliği kimin yaptığının bilinmemesine dayalı Askıda Çay uygulamamız başladı.

Askıda Çay uygulamamız başarıyla yürütülüyor. Parası olan, aynı içecek ya da yiyecekten iki tane parası ödeyip, bir tane alıyor ve diğerini askıya yazdırıyor. Parası okmayan birisi gelip, askıdan yiyecek ya da içecek talep edebiliyor. Parası olduğunda isterse, o da askıya destek olabiliyor. Ancak bunu yapmak zorunda değil. Oldukça zarif bir dayanışma modeli. Bu uygulamamızı gazetesine taşıyan gazeteci Mİne Tarım'a ve Boğaz Medya'ya (İşte Çanakkale Gazetesi'ne) çok teşekkür ederiz. Uygulamanın örnek olup, yaygınlaşması dileğiyle...

Habre ulaşmak için lütfen: https://www.istecanakkalegazetesi.com/haber/26346-okul-kantininde-askida-cay-projesi-ile-dayanisma-baslatildi