Seminerler dizisi 1: Onkoloji Özelinde Hastalıklarla Mücadelede Sivil Toplumun Yeri ve Önemi

Seminerler dizisi 1: Serdar Erdoğan, International Myeloma Foundation GMAN Direktörü

Sivil toplum hayatımızda gün geçtikçe daha fazla yer kaplayan önemli alanlardan bir tanesi. Fırsat eşitsizliği ise sağlık alanında her yaştan bireyleri etkileyerek yaşam kalitemize doğrudan etki ediyor. Sağlık hizmetinden faydalananların ihtiyaç ve beklentilerine cevap bulabilmek amacıyla eğitim, savunuculuk, araştırma ve farkındalık alanlarında sağlık endüstrisi ve politika yapıcılarla global ve lokal ölçekte ihtiyaç duyulan iş birliklerinde sivil toplum örgütlerinin yeri ve önemini konuşacağız ve tartışacağız.

Sağlık Yönetimi Bölümü, Dardanos Dersliği (Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fak.), Saat 15:00