Bilim Nedir? Nasıl Yapılması Gerekir (Online sunum)

Prof. Dr. Cihan Çobanoglu Güney Florida Üniversite’sinde (USF) Turizm ve Teknoloji Liderliği Fakültesi'nde Profesör Doktor ve Turizm Teknolojisi Kürsüsü başkanı olarak 2010 yılından beri çalışmaktadır. Ayni zamanda Turizm Teknolojisi Araştırma Merkezinin müdürlüğünü yürütmektedir. Konusu Turizm Teknolojisidir. Ayni zamanda çalıştığı okuldaki Turizm Bilgi Yönetimi master bölümünde dersler vermektedir. Dr. Çobanoğlu Delaware Üniversitesi'nin uygulama otelinde “Geleceğin Otel Odası” adli projenin başkanlığını 2007-2009 arasında yürütmüştür. Sunumu izlemek için: https//:youtu.be/uz6wNVmhBj8

Prof. Dr. Cihan Çobanoğlu Güney Florida Üniversite’sinde (USF) Turizm ve Teknoloji Liderliği Fakültesi’nde Profesör Doktor ve Turizm Teknolojisi Kürsüsü başkanı olarak 2010 yılından beri çalışmaktadır. Aynı zamanda Turizm Teknolojisi Araştırma Merkezinin müdürlüğünü yürütmektedir. USF öncesi Delaware Üniversite’sinde Doçent olarak 2001-2010 arası çalışmıştır. Konusu Turizm Teknolojisidir. Aynı zamanda çalıştığı okuldaki Turizm Bilgi Yönetimi master bölümünde dersler vermektedir. Dr. Çobanoğlu Delaware Üniversitesi’nin uygulama otelinde “Geleceğin Otel Odası” adlı projenin başkanlığını 2007-2009 arasında yürütmüştür. Birçok basın ve televizyon kurumunda bu oda ile ilgili çalışmaları yer almıştır. Prof. Çobanoğlu üç adet bilimsel derginin editörlüğünü yürütmektedir. Bugüne kadar dünyanın değişik ülkelerinde düzenlenen 18 konferansın başkanlığını yapmıştır. Bilimsel dergilerde 60 makalesi yayınlanmış olup, dünyanın birçok ülkesinde hem üniversitelerde hem de konferanslarda davetli konuşmacı olarak katkı sağlamıştır.