Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi
Sağlık Yönetimi Bölümü

Prof. Dr. Ekrem Tufan Moldova'da düzenlenen uluslararası bir sempozyumun davetli konuşmacısıydı

Bölüm başkanımız Prof. Dr. Ekrem Tufan, Moldova'da düzenlenen uluslararası sempozyumun davetli konuşmacısıydı.Moldova'da 24-25 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleştirilen 30 Years of Economic Reforms in the Republic of Moldova: Economic Progress via Innovation and Competitiveness adlı sempozyumun davetli konuşmacısıydı (keynote speaker). Online olarak yaptığı sunumunun başlığı "Behavioral Economics and Political Perceptions" idi ve yaklaşık 100 biliminsanı tarafınfından ilgiyle izlendi..